Perrallat e Tranzicionit Shqiptar….

PÎrrallat…Shinasi A. Rama – Cambria 10.5 pt- i korigjuar sipas verejtjeve Advertisements

Perrallat e Tranzicionit Shqiptar….

PÎrrallat…Shinasi A. Rama – Cambria 10.5 pt- i korigjuar sipas verejtjeve

E MIRA DHE E KEQJA NË POLITIKËN SHQIPTARE – III – ZGJEDHJA MIDIS TË MIRËS E TË KEQES

Originally posted on Rrethi i Ferrit:
Të gjithë popujt në historitë e tyre kalojnë nga sundimi i të mirës tek sundimi i të keqes dhe anasjelltas. E mira dhe e keqja mbizotërojnë për disa kohë dhe mandej lavjerrësi kalon nga…

E MIRA DHE E KEQJA NË POLITIKËN SHQIPTARE – III – ZGJEDHJA MIDIS TË MIRËS E TË KEQES

Originally posted on Rrethi i Ferrit:
Të gjithë popujt në historitë e tyre kalojnë nga sundimi i të mirës tek sundimi i të keqes dhe anasjelltas. E mira dhe e keqja mbizotërojnë për disa kohë dhe mandej lavjerrësi kalon nga…

INTERVISTË ME GAZETARIN GJ.J.

Originally posted on Rrethi i Ferrit:
Zoti  Rama, ardhja e së Majtës në pushtet pas 8 vjetësh, mund të quhet rotacion në politikëbërje, me shpresën se mund të kemi një hop cilësor për një politikë konsensuale midis forcave politike? Ky…

INTERVISTË ME GAZETARIN GJ.J.

Originally posted on Rrethi i Ferrit:
Zoti  Rama, ardhja e së Majtës në pushtet pas 8 vjetësh, mund të quhet rotacion në politikëbërje, me shpresën se mund të kemi një hop cilësor për një politikë konsensuale midis forcave politike? Ky…

EDLIRA GUSHTA: PAKTI I 1 PRILLIT, MEDIA DHE ANALISTËT

Me lëvizjet e fundit politike s’lexova asnjë analist, nga ata që janë atje, ta analizonte më, si duhet, në hollësi bashkimin e Ramës me Metën. Të gjithë sollën si shembull faktet se Iliri ishte me Berishën, Iliri shkaktoi protestat e

EDLIRA GUSHTA: PAKTI I 1 PRILLIT, MEDIA DHE ANALISTËT

Me lëvizjet e fundit politike s’lexova asnjë analist, nga ata që janë atje, ta analizonte më, si duhet, në hollësi bashkimin e Ramës me Metën. Të gjithë sollën si shembull faktet se Iliri ishte me Berishën, Iliri shkaktoi protestat e

Hello world!

Welcome to WordPress.com. After you read this, you should delete and write your own post, with a new title above. Or hit Add New on the left (of the admin dashboard) to start a fresh post. Here are some suggestions

Hello world!

Welcome to WordPress.com. After you read this, you should delete and write your own post, with a new title above. Or hit Add New on the left (of the admin dashboard) to start a fresh post. Here are some suggestions